طراحی سایت بیمه چیست؟ مزایا، امکانات و مراحل

  1. خانه
  2. راهنمای طراحی سایت
  3. طراحی سایت بیمه چیست؟ مزایا، امکانات و مراحل
folder_openراهنمای طراحی سایت
comment4 دیدگاه
راهنمای طراحی سایت بیمه به شما کمک می کند تا با مراحل طراحی و راه اندازی وب سایت بیمه برای معرفی نمایندگی و فروش آنلاین بیمه آشنا شوید.

آیا می دانید مراحل طراحی وب سایت بیمه چیست؟ در این راهنمای طراحی وب سایت بیمه ای توضیحات کامل و جامعی درباره این موضوع ارائه خواهد شد.

اگر تا به حال در مورد نحوه راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی برای حضور در دنیای مجازی تصمیم نگرفته اید، توصیه می شود با جدیت بیشتری پیگیر طراحی و استفاده از یک وبسایت اختصاصی برای ارائه خدمات بیمه ای خود به متقاضیان باشید. زیرا که ممکن است به زودی فرصت حضور در فضای مجازی و توان رقابت با سایر نمایندگان، کارگزاران و شرکت های بیمه را از دست بدهید.

این راهنمای طراحی سایت بیمه می تواند به شما کمک کند تا به طور کامل با مراحل لازم برای طراحی و راه اندازی وب سایت برای معرفی نمایندگی، جذب مشتری و یا فروش آنلاین بیمه آشنا شوید. با توجه به اهمیت این موضوع در ادامه تلاش شده است تا پاسخ سوالات احتمالی شما داده شود، تا با زبان ساده و گویا اطلاعات مهمی را کسب کنید.

آنچه در این مطلب می خوانید:

مراحل طراحی وب سایت بیمه چیست؟

امروزه طراحی سایت‌های فروش آنلاین به طور گسترده ای افزایش یافته است. دلیل آن هم استفاده روزافزون مردم از گوشی‌های هوشمند موبایل برای خرید کالا و خدمات می باشد. در صنعت بیمه نیز ارائه خدمات فروش بیمه به صورت آنلاین به طور فزاینده ای در حال افزایش است. به گونه ای که بسیاری از شرکت های بیمه، شعب ارائه دهنده خدمات و نمایندگان فعال در سرتاسر کشور در حال حرکت به سمت استفاده از وبسایت یا اپلیکیشن های اختصاصی هستند.

طراحی یک وب سایت حرفه ای نیاز به طی مراحل و ارزیابی دقیق دارد.

اگر به دنبال یک راهنمای طراحی سایت بیمه باشید، در مرحله اول باید با مراحل طراحی سایت آشنا شوید.

این مراحل عبارت هستند از:

  1. نیازسنجی و شناسایی مشتریان بالقوه
  2. طراحی اولیه وبسایت (با استفاده از قالب آماده سایت بیمه یا با طراحی و کدنویسی سایت به صورت تخصصی)
  3. توسعه فنی سایت و تکمیل صفحات آن
  4. ورود اطلاعات و تنظیم صفحات (با توجه به توسعه گرافیکی)
  5. راه اندازی اولیه برای تست فنی سایت
  6. تحویل وب سایت بیمه به متقاضی
  7. ارائه آموزش های لازم به نمایندگان برای مدیریت سایت بیمه

یک کارشناس یا راهنمای طراحی وب سایت بیمه ای می تواند متقاضیان را در کلیه مراحل بالا همراهی کند. برای همین در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر در مورد هر یک از مراحل طراحی وب سایت فروش آنلاین بیمه می توانید با کارشناسان راه اندازی و توسعه وبسایت مشورت کنید تا با جذب مشتریان بالقوه در فضای مجازی سهم بیشتری از بازار فروش بیمه کسب کنید.

لازم به ذکر است در بسیاری از کشورهای پیشرفته دنیا در اکثر موارد شاهد هستیم که خدمات مالی و بیمه ای به صورت آنلاین در اختیار مردم قرار می گیرد. و همچنین در ایران نیز در سال های اخیر این مسیر ایجاد شده است، با این وجود هنوز هم دیده می شود که بعضی از فعالان صنعت بیمه در داخل ایران به اهمیت طراحی وبسایت بیمه آگاه نیستند.

لزوم طراحی وب سایت بیمه چیست؟

شرکت های بیمه ای متعددی هستند که تحت نظارت بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران در داخل کشور در حال ارائه خدمات به جامعه می باشند. هر یک از این شرکت ها چندین شعبه و نمایندگی فعال در استان ها دارند. برای همین رقابت در عرصه جذب مشتری و ارائه کلیه خدمات بیمه ای بسیار بالا است.

استفاده از یک وبسایت به منظور معرفی خود به متقاضیان برگ برنده ای در عرصه رقابت بین فعالان صنعت بیمه خواهد بود. این امر به روشنی لزوم توجه به حضور در فضای مجازی را نشان خواهد داد. به خصوص که در چند سال اخیر استفاده از گوشی های لمسی مدرن بسیار بیشتر شده است.

شما می توانید با طراحی یک سایت بیمه حرفه ای به معرفی خدمات خود بپردازید. به طور حتم این کار به شما کمک خواهد کرد تا مشتری های بیشتری را جذب کنید. حتی می توانید خدمات فروش آنلاین بیمه را بدون نیاز به مراجعه حضوری متقاضیان ارائه کنید. این امر باعث تحول بزرگی در ارائه خدمات فروش بیمه در سرتاسر کشور خواهد شد و به طور حتم عدم توجه به معرفی خود در فضای مجازی و فروش انلاین بیمه شما را در دست یابی به اهدافتان ناکام خواهد گذاشت.

استفاده از یک وبسایت فروش آنلاین بیمه کار مشتری ها را نیز راحت خواهد کرد. برای همین هیچ شکی در لزوم راه اندازی سایت یا اپلیکیشن اختصاصی برای ارائه خدمات فروش آنلاین بیمه به طور تخصصی وجود ندارد.

 مزایای طراحی وب سایت بیمه چیست؟

در بخش قبل مزایای اصلی راه اندازی وب سایت بیمه یا استفاده از اپلیکیشن اختصاصی بیان شد. در این بخش به چند مورد دیگر اشاره خواهد شد. این موارد عبارت هستند از:

  • امکان تمدید بیمه نامه مشتریان
  • امکان پرداخت قسطی حق بیمه
  • امکان ارائه مشاوره آنلاین و تعامل با مشتریان
  • اطلاع رسانی در مورد تاریخ سررسید بیمه
  • اعلام تغییرات در تعرفه بیمه نامه
  • امکان ارسال پیامک
  • امکان عضویت بیمه شدگان برای ارائه خدمات به صورت آنلاین

فعالان صنعت بیمه و نمایندگان محترم خواهند توانست با ارائه خدمات به صورت آنلاین رضایت مشتریان را جلب نمایند. کارگزاران و بازاریابان همچنین امکان ارائه خدمات در کلیه ساعات شبانه روز به صورت آنلاین را خواهند داشت.

راهنمای طراحی سایت بیمه : انواع وبسایت

برای طراحی یک سایت بیمه، ابتدا حوزه تخصصی فعالیت خود را مشخص کنید. زیرا که خدمات فروش بیمه محدود به حوزه خاصی نیست. به خصوص در سال های اخیر ارائه خدمات و پوشش های بیمه ای گستردگی بیشتری پیدا کرده است. برای همین یک وبسایت می تواند در یک یا چند حوزه تخصصی فعالیت کند.

طراحی وب سایت بیمه ای برای ارائه خدمات هر یک از انواع بیمه امکان پذیر است.

ممکن است شما نیاز به راهنمای طراحی سایت بیمه ای در یکی از حوزه های تخصصی زیر داشته باشید:

  • طراحی سایت بیمه تکمیلی
  • طراحی وبسایت بیمه عمر و سرمایه گذاری
  • طراحی سایت بیمه حوادث
  • طراحی وب سایت بیمه آتش سوزی
  • طراحی سایت بیمه مسافرتی
  • طراحی سایت بیمه انواع خودرو (بیمه شخص ثالث و بیمه بدنه خودرو)
  • طراحی وبسایت بیمه مسئولیت
  • طراحی سایت بیمه مهندسی
  • طراحی سایت بیمه باربری
  • طراحی سایت بیمه ای برای طرح های ویژه

لیست بالا نشان می دهد کارفرما باید ابتدا حوزه فعالیت خود را مشخص کند. البته اگر به عنوان نمایندگی یک شرکت بیمه فعالیت می کنید که خدمات بیمه ای مختلفی را ارائه می نمایید، این موضوع را در طراحی وب سایت بیمه خود لحاظ نمایید.

نتیجه طراحی وب سایت بیمه چیست؟

یک کارشناس و راهنمای طراحی سایت بیمه می تواند شما را به سمت استفاده از خدمات یک تیم تخصصی برنامه نویسی هدایت کند. با این کار خواهید توانست مراحل لازم برای راه اندازی وب سایت یا اپلیکیشن اختصاصی برای فروش آنلاین بیمه را به درستی طی کنید و با کدنویسی و توسعه وبسایت به نتیجه مطلوب برسید.

ثمرات مهم و نتایج مثبتی که با فروش آنلاین به آن دست خواهید یافت در ادامه لیست شده اند:

1.      حداقل شدن نیاز به فعالیت حضوری

بیشتر کسانی که به شیوه سنتی به ارائه خدمات بیمه ای می پردازند، به صورت حضوری اقدام به فروش انواع بیمه نامه می کنند.

اولین ثمره فعالیت آنلاین در فضای مجازی در امکان ارائه خدمات به صورت غیرحضوری است. با این کار بدون نیاز به مراجعه حضوری امکان ارائه خدمات فروش بیمه به شهروندان را خواهید داشت.

2.      تسریع در فرآیند صدور بیمه

با توجه به مکانیزه شده فرایند صدور بیمه نامه، در صورتی که یک سایت حرفه ای و تخصصی داشته باشید، شاهد تسریع و تسهیل در فرایند صدور بیمه نامه خواهید بود (قالب های آماده بیمه امکان مکانیزه شدن فرایند صدور بیمه نامه را ندارند).

3.      افزایش فروش بیمه

جذب مشتریان جدید (که تمایل به خرید بیمه نامه به صورت آنلاین دارند) یکی دیگر از نتایج مثبت است که باعث می شود در کنار مشتریان سنتی خود به مشتریان جدیدتری دست پیدا کنید.

4.      عدم محدودیت به یک بخش یا منطقه خاص

توسعه فعالیت ها به سایر نقاط شهر، استان، و حتی کل کشور مهم است. با یک سایت معتبر، حتی ممکن است مشتری هایی از سایر شهرستان ها و یا استان ها (به خصوص در حوزه های تخصصی بیمه) داشته باشید.

پس از مشاوره با کارشناس و توجه به سئوی سایت بیمه می توانید محدوده فعالیت خود را توسعه دهید و خارج از بخش یا منطقه محل فعالیت خود به فروش بیمه نامه بپردازید.

5.      ایجاد برند

برندینگ در صنعت بیمه مهم است. شما می توانید به عنوان یک نمایندگی موفق با تمرکز روی برندینگ و توجه به ارتقای موقعیت خود در فضای مجازی موفق به جذب مشتریان بیشتری شوید.

6.      کاهش هزینه و زمان صدور بیمه نامه

فروش آنلاین بیمه باعث کاهش اتلاف وقت و هزینه برای مشتریان و نمایندگی های فعال در سرتاسر کشور خواهد شد.

7.      امکان دریافت اطلاعات حساب

نمایندگان و کارگزاران بیمه خواهند توانست با راه اندازی یک سایت جامع بیمه ای موفق به دریافت تراکنش های آنلاین در اطلاعات حساب خود شوند.

8.      امکان پرداخت آنلاین هزینه بیمه نامه

پرداخت آنلاین با استفاده از درگاه های امن الکترونیکی از جمله نتایج مثبت قابل انتظار است (که باعث اتوماتیک شدن فرایند خرید بیمه نامه یا تمدید آن خواهد شد).

9.      عدم نیاز به تماس تلفنی

در صورتی که سیستم بیمه ای شما به طور خودکار با مشتریان تماس بگیرد (برای مثال با ارسال پیامک آن ها را از موعد سررسید آگاه کند یا اطلاعیه‌های لازم را به صورت خودکار برای آن‌ها ارسال کند)، دیگر نیاز به تماس تلفنی نخواهید داشت.

10.  معرفی سوابق، تعرفه ها، خدمات ارائه شده و …

به طور حتم دست یافتن به مزایا و نتایج مطلوب ذکر شده از آرزوهای یک نمایندگی یا مرکز ارائه دهنده خدمات بیمه می باشد.

اگر قصد دارید حداکثر نتیجه را از راه اندازی سایت داشته باشید، توصیه می شود که حتما از مشاوره با کارشناسان خبره در این حوزه استفاده کنید (به خصوص هنگام ارائه خدمات تخصصی لزوم بهره گیری از یک راهنمای طراحی سایت بیمه بسیار بیشتر خواهد شد).

راهنمای طراحی سایت بیمه : امکانات

مانند دفتر نمایندگی که نیاز به امکانات فیزیکی دارد. هر سایتی باید امکانات خاصی داشته باشد تا بتواند نیازهای نمایندگان را برطرف نماید. برای این که بدانید مهم ترین امکانات موجود در طراحی وب سایت بیمه چیست به چند مورد از آن ها در این بخش اشاره می شود (شما می توانید ضمن مطالعه مقالات دیگر و یا مشاوره با کارشناس و راهنمای طراحی سایت بیمه اطلاعات جامع تری در مورد امکانات یک سایت فروش بیمه کسب کنید).

طراحی یک وب سایت حرفه ای فروش آنلاین بیمه، امکانات قابل توجهی به نمایندگان بیمه نسبت به فروش سنتی می دهد.

امکان ثبت نام مشتری با شماره موبایل به منظور ارائه خدمات بیمه ای یکی از امکاناتی است که بسیاری از کارفرمایان نیازمند آن هستند. با ثبت نام مشتری و احراز هویت او بهتر می توان به ارائه خدمات پرداخت و برای مثال پیامک های لازم را برای مشتریان ارسال کرد.

همچنین صدور فاکتور و هدایت مشتری به درگاه پرداخت آنلاین از جمله امکانات مورد نیاز دیگری است که یک وب سایت بیمه حرفه ای به شما می دهد.

علاوه بر این سایت هایی که به صورت حرفه ای راه اندازی شده اند، دارای پنل مدیریت حرفه ای هستند که امکان کنترل دسترسی کاربری و یا مدیریت وب سایت را به کارگزاران خواهد داد.

راهنمای طراحی سایت بیمه : سوالات متداول

بالابان یکی از مجموعه های تخصصی طراحی وب سایت بیمه ای است که با تیمی جوان به ارائه خدمات خود به فعالان این صنعت می پردازد. باعث افتخار خواهد بود که پاسخ سوالات نمایندگان محترم و کارگزاران صنعت بیمه پس از تماس با کارشناس و راهنمای طراحی سایت بیمه در اختیار آن ها قرار گیرد.

اگرچه تلاش شد تا با اهمیت طراحی سایت اختصاصی برای ارائه خدمات فروش آنلاین بیمه بیشتر آشنا شوید. اما کسانی که به دنبال راهنمای طراحی سایت بیمه هستند سوالاتی دارند که دست یافتن به پاسخ آن ها برایشان بسیار مهم است. چند مورد از این سوالات متداول عبارت هستند از:

چرا زمان طراحی سایت بیمه زیاد است؟

اگر شما از یک قالب آماده سایت بیمه (که با استفاده از وردپرس نوشته شده است) استفاده کنید، در زمان کوتاهی می توانید سایت خود را راه اندازی کنید. اما چرا زمان پروژه طراحی سایت بیمه با زبان های برنامه نویسی طولانی است؟

پاسخ این سوال روشن است: طراحی اختصاصی و کدنویسی سایت با توجه به نیاز کارفرما و امکانات لازم برای فروش آنلاین و توسعه وبسایت نیاز به زمان دارد.

فرآیند محاسبه قیمت بیمه نامه به چه صورت است؟

یکی از دلایلی که سایت های کدنویسی شده زمان بیشتری برای طراحی و راه اندازی نیاز دارند در امکان محاسبه قیمت بیمه نامه به صورت خودکار است.

مطلع هستید که قیمت خرید یا تمدید هر یک از بیمه نامه ها با توجه به دستورالعمل‌های خاصی انجام می شود.

برای مثال قیمت بیمه شخص ثالث با توجه به نرخ دیه و دستورالعمل بیمه مرکزی محاسبه می شود. اما به طور حتم علاوه بر نرخ دیه عوامل دیگری هستند که بر قیمت بیمه شخص ثالث تاثیر می گذارند (مدل خودرو یا سال ساخت و کاربری ماشین از جمله این عوامل می باشند که در کنار تخفیفات بیمه نامه، میزان تعهدات مالی بیمه و … فاکتورهای تعیین کننده در محاسبه قیمت بیمه شخص ثالث هستند).

قالب آماده سایت بیمه که با وردپرس نوشته می شود امکانات لازم برای مقایسه و فروش آنلاین بیمه شخص ثالث، بیمه بدنه و … را به صورت خودکار را ندارد و برای همین در زمان کوتاهی آماده می شود. اما یک سایت تخصصی باید بتواند به صورت خودکار قیمت بیمه نامه را محاسبه و مشتری را به درگاه پرداخت الکترونیکی هدایت کند.

در مورد بیمه تکمیلی یا بیمه عمر و سرمایه گذاری یا سایر بیمه ها نیز به همین صورت است. کدنویسی فرمول های محاسبه بیمه در مورد کلیه بیمه ها با توجه به نیاز مشتری انجام می شود و به همین دلیل است که برای بهره مند شدن از این امکانات در سایت خود باید مدت زمان بیشتری را منتظر بمانید.

زمان اجرای پروژه چقدر است؟

به طور تقریبی مدت زمان حدود یک تا دو ماه برای اجرای پروژه و راه اندازی وب سایت برای شعبه یا نمایندگی بیمه لازم است. پس از این مدت از یک سایت اختصاصی با ویژگی های منحصر به فرد خواهید داشت که امکان محاسبه قیمت خرید و یا تمدید بیمه نامه را برای مشتری به صورت خودکار دارا خواهد بود.

هزینه طراحی وب سایت بیمه چقدر است؟

امکانات مورد نیاز مشتری نقش تعیین کننده در هزینه طراحی وب سایت بیمه خواهد داشت. طراحی ظاهر گرافیکی جذاب و حرفه ای وبسایت و یا طراحی پنل های مدیریتی و پنل های ارتباط با مشتری ممکن است هر یک بخشی از این هزینه را تشکیل بدهند. ارتقای سطح امنیت وبسایت و پشتیبانی از آن نیز هر یک نقش تعیین کننده در هزینه های طراحی، راه اندازی و استفاده از سایت فروش آنلاین بیمه دارند. با اینحال بالابان برای مشتریان سه طرح پیشنهادی مشخص نموده است و در بخش تعرفه های طراحی سایت بیمه، می توانید مشاهده نمایید.

آیا استفاده از قالب آماده سایت بیمه به صرفه تر نیست؟

قالب آماده سایت بیمه (که با وردپرس طراحی می شود) ارزان تر است. برای همین از نظر اقتصادی حداقل در نگاه اول به صرفه تر است. اما هیچ یک از شعب فعال و نمایندگی‌های بزرگ از این قالب‌ها استفاده نمی کنند. اما چرا؟

برای پاسخ نگاهی به مزایا و معایب قالب آماده سایت بیمه خواهد شد:

مزایای سایت آماده بیمه عبارت است از:

  • ارزان تر است.
  • امکان معرفی نمایندگی را می دهد.

معایب قالب آماده عبارت است از:

  • عدم دارا بودن پنل حرفه ای
  • عدم امکان مقایسه انواع بیمه نامه
  • عدم امکان محاسبه دقیق قیمت بیمه نامه (با در نظر گرفتن تخفیفات، خسارات، نوع و شرایط بیمه …)
  • عدم دارا بودن ظاهر حرفه ای
  • عدم امکان محاسبه بیمه نامه و ارسال فاکتور برای مشتری

اهمیت مشاوره با راهنمای طراحی وب سایت بیمه چیست؟

هزینه و مراحل طراحی سایت بیمه برای کارفرما مهم است. برای همین به طور حتم قبل از این که در مورد راه اندازی وب سایت بیمه تصمیم بگیرید، بهتر است که به طور دقیق از مراحل و هزینه راه اندازی سایت آگاه شوید. علاوه بر این تیم برنامه نویسی در مرحله نیازسنجی باید به ارزیابی نیاز کارفرما بپردازد.

برای همین توصیه می کنیم که حتما با کارشناسان طراحی وب سایت بیمه بالابان مشورت کنید تا به طور دقیق از زمان، هزینه و نیازمندی‌های طراحی سایت آگاه شوید.

در پایان امید است برای مخاطبان محترم مشخص شده باشد که اهمیت طراحی وب سایت بیمه چیست و چه مراحلی را باید برای طراحی یک سایت جامع برای فروش آنلاین بیمه طی کرد. شما می توانید در صورت نیاز به راهنمای طراحی سایت بیمه ای از مشاوره تیم برنامه نویسی و توسعه وبسایت بالابان استفاده کنید.

Related Posts

4 دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

  • به عنوان یک نماینده سوالم این هست که چرا اصلا به وب سایت بیمه ای نیاز دارم؟

    پاسخ
    • سلام و عرض ادب
      ما سعی کردیم در این مقاله به این سوال و سوالات دیگری که در مورد مزایای داشتن سایت بیمه است پاسخ بدیم اما به طور خلاصه می توان گفت یک وب سایت بیمه ای تا اندازه زیادی در ارائه خدمات بیمه موثر است و فروش و موفقیت نمایندگان بیمه را بیشتر می کند.

      پاسخ
  • علیرضا قاسم پور
    ۱۴۰۱/۰۲/۲۶ ۱۱:۴۱

    سلام، با تشکر از مطلب مفیدتون
    امکان داره بفرمایید فرآیند طراحی سایت بیمه به چه صورت هست؟

    پاسخ
    • سلام و وقت بخیر
      فرآیند طراحی سایت، بعد از عقد قرارداد با نماینده بیمه و تصمیم گیری برای نحوه طراحی و ساخت سایت بیمه توسط کارفرما شروع می شود و بعد از طراحی و ارتقا و شخصی سازی المان ها براساس نیاز کارفرما، با ارزیابی و رفع موارد احتمالی به پایان می رسد.

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست